Kedves Látogató!

Köszöntjük az intimklinik.hu honlapon. 
Honlapunk standard honlap, figyelemfelhívó jelleggel.
 

Bőrgyógyászati szakrendelésünket 2011. november 22-én nyitottuk meg Nyugat-Magyarországon, Szombathelyen. A világszínvonalúan felszerelt magánrendelőben a legkorszerűbb eszközökkel folyik a betegellátás. Orvosunk osztrák és magyar klinikai képzést, gyakorlatot és németországi munkavégzést követően tért vissza, hogy itthon gyógyítson.
 
A nemi betegségek kezelése mindig is az egyik legnehezebb területe volt a gyógyításnak. Egyrészt, mert intim területeket érint, mert a betegek félnek a rájuk ragasztott bélyegektől. Másrészt, mert a betegek ellátása a legnagyobb fokú diszkréciót és empátiát igényli a gyógyítást végző szakemberektől.
 
Mi a betegeinket a legnagyobb szeretettel fogadjuk. Nálunk bárki nyugodtan vállalhatja másságát, származását, korát. Ha bennünket megtisztelnek bizalmukkal, gondjaikkal hozzánk fordulnak, biztosak lehetnek abban, hogy legjobb tudásunkkal, szakmai felkészültségünkkel és a legnagyobb szeretettel, odafigyeléssel és maximálisan korrekt szolgáltatói magatartással köszönjük meg betegeink bizalmát.
 
A távolság Budapesttől nem kell, hogy távol tartson bárkit is. A szolgáltatásaink árai lényegesen a budapesti árak alatt vannak, tehát lehet, hogy összességében kifizetődőbb elutazni. Másrészt tapasztaltuk, hogy nemi problémákkal szenvedő pácienseink szívesen felkeresnek bennünket ilyen távolságban is, mert nem szeretnének részesei lenni az állami „betegellátásnak”, illetve nem szeretnének ismerősökbe botlani a rendelőben.
 
Hetente háromszor rendelünk délután: kedden, csütörtökön és pénteken 16-20 h között, szerdán és szombaton délelőtt 8-12 h között várjuk betegeinket.
 
Ha problémája van, hívjon bennünket vagy írjon. Segítünk Önöknek!
 

Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi e-mail címen:
info@intimklinik.hu